Her kan du læse, hvordan mine klienter har oplevet forløb hos mig.


Vores datter trives bedre i skolen

Vores datter på 12 år har nu gået i et forløb hos Lene i ca 6 mdr. Sofie har haft angst, og havde store udfordringer i overhovedet at komme i skole. Der er sket en kæmpe forandring med vores datter. Hun trives nu bedre i skolen, – det er dog stadigt svært at fremlægge for hele klassen – men hun gør det, og er glad og stolt når hun kommer hjem. I familien har vi lært at sige pyt og grine kærligt sammen af vores fejl, og i langt højere grad nyde livet og hinanden. Vi kan varmt anbefale Lene Rønn.

Sofies mor


Nænsom, oprigtig og mild

Lene Rønn tager fat om ens liv med nænsom hånd. Med oprigtig indlevelse og interesse får hun med mildhed i stemmen sagt selv svære ting, som aldrig er eller opleves anklagende eller fordømmende.

Viger man udenom, tager hun blidt fat i sagens kerne og spørger på en ny måde, der altid er oprigtig og åben. Jeg anbefaler Lene Rønn i alle de forhold, hvor livet gør ondt og ikke er forståeligt for en selv eller ens nærmeste. Er man træt af, at aben følger med, når man igen flygter fra sine problemer, er et samtaleforløb hos Lene det, der kan sikre nyttige erkendelser, selvudvikling og fornyet energi.

Henrik


Er så taknemmelig over, mit ægteskab blev reddet

Jeg startede i individuel terapi, da jeg var ulykkelig og overbevist om, at jeg ville skilles. Efter et forløb ændrede vi til parterapi. Jeg /vi lærte at lytte til os selv og til hinanden. Dette er det bedste, jeg nogensinde har gjort for mig selv. Er så taknemmelig over mit ægteskab blev reddet.

Jette


Jeg har følt mig tryg og oplevet en kæmpe forskel

Jeg vil give Lene mine bedste anbefalinger. Har følt mig enorm tryg fra begyndelsen og vi har kunne tale om alt. Jeg har haft stor glæde af de “redskaber” jeg har fået med hjem og små hjemmeopgaver i forsøget på at ændre negative rytmer. Det har gjort en kæmpe forskel for hele min familie, at jeg har gået ude hos Lene.

Kathrine


Lene er varm, forstående og meget dygtig

Lene Rønn er en faglig meget dygtig og professionel familieterapeut. Som terapeut har hun en stor viden om børn og en stor forståelse for de udfordringer, de måtte have. Som menneske er hun varm, forstående og formår at skabe et trygt forum for mig og min søns frustrationer og følelser.

Hun er direkte og konkret i sin rådgivning, hvilket jeg synes gør det nemmere at følge hendes råd og vejledning i hjemmet. På trods af Lenes enorme viden formår hun at gøre det forståeligt og spiseligt for mig ved at give konkrete og virkelige eksempler fra hjemmet.

Min søn er snart 6 år, og jeg har talt med Lene Rønn i knap 1 år. Vi startede hos Lene, fordi min søn var meget udadreagerende og ville ikke lade mig trøste og hjælpe ham, hvilket skabte problemer for ham bl.a. i børnehaven. På trods af børnehavens velmenende forsøg på at hjælpe min søn, følte jeg ikke det var tilstrækkeligt. Jeg valgte derfor at tage sagen i egen hånd.

Det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Det har hjulpet mig rigtig meget med at forstå min søn og hans reaktionsmønstre, hvilket har smittet positivt af på ham og ikke mindst på relationen mellem os. Lene har hjulpet mig med af få troen på mine evner som mor tilbage. Jeg har aldrig og kommer aldrig til at fortryde, at jeg tog kontakt til Lene.

Mette